Докато кралското семейство се подготвя за следващите удари от Хари, нови

...
Докато кралското семейство се подготвя за следващите удари от Хари, нови
Коментари Харесай

Чарлз не може да си отдъхне, какво крои Меган

Докато кралското семейство се приготвя за идващите удари от Хари, нови клюки настояват, че след записките на принца и Меган Маркъл ще издаде лична книга.

Според мълвата на Острова херцогинята на Съсекс " обмисля да опише изцяло искрено за престоя си в кралското семейство... и да не остави камък върху камък ".
-->
Съобщава се, че през 2021 година двойката е подписала контракт с издателство Penguin Random House за издаване на четири книги, съобщи БГНЕС.

Твърди се също, че принц Хари е получил задатък от 20 млн. $ за книгата „ Spare ”. Меган към този момент издаде детската си книга „ The Bench ” със същото издателство и се приказва, че двойката работи по " уелнес " книга. Сега се счита, че мистериозната четвърта книга ще бъде автобиографията на Меган.

Един мемоарен бестселър би сложил Меган в добре отработената американска политическа традиция, на фона на многото спекулации, че тя може да има упоритости за изборна служба, като се имат поради откровените ѝ възгледи за правата на дамите и други въпроси.

Холивудски сътрудник съобщи пред The Mail on Sunday: " Честно казано, бих се изненадал, в случай че Меган не разгласява личната си история. Очевидно е, че принц Хари има късмет да опише своята, само че нейната е също толкоз завладяваща. Колко актриси се омъжват за принц?

Източникът добави: " Ако тя крие политически упоритости, това би имало още по-голям смисъл ", като уточни, че преди да стартират да се борят за Белия дом президентите Клинтън, Обама и Тръмп са написали книги, в които са изложили своите убеждения.

Херцогинята, която е демократ, се сближи с американската " политическа кралска фамилия " Кенеди и предишния месец беше удостоена дружно със брачна половинка си с премия от организацията с нестопанска цел за човешки права " Робърт Ф. Кенеди ".

Ръководителят на организацията Кери Кенеди - племенница на някогашния президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, съобщи, че Съсекс са получили премията за позицията си против " структурния расизъм " в кралското семейство.

Меган е и добра другарка на феминистката икона Глория Стейнъм, която към момента е тясно обвързвана с демократичната политика. Приятелка на Стейнъм съобщи: " Меган има мощни възгледи, които значително съответстват с тези на Глория във връзка с обществената правдивост и правата на дамите. Глория я окуражава да изрази мнението си ".

Някои обаче предизвестиха, че Съсекс може да са застрашени от несъразмерното си излагане на показ.

Един от високопоставените холивудски мениджъри сподели: " Имахме изявлението с Опра Уинфри, по-късно сериала на Netflix, а в този момент имаме и книгата на Хари. Трябва да се запитате дали светът в действителност има потребност да чуе историята на Меган тъкмо в този момент? Ако аз я поучавах, щях да я предпазя от прекомерно бързо издаване на книга, тъй като има действителна заплаха хората да стартират да изпитват " отмалялост от Съсекс ".

" Настъпва миг, в който хората могат да решат, че са чували едни и същи истории прекалено много пъти. На някакъв стадий би трябвало да се промени разказът и да се концентрира върху бъдещето, а не върху предишните провинения. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР